Søkekriterier

Passer vi for hverandre?

For å treffe best mulig, har vi satt opp noen kriterier for hvem som kan søke om å bli en av de sosiale entreprenørene hos oss:

Du er i ferd med å starte opp eller videreutvikle et samfunnsnyttig produkt, en tjeneste eller en bedrift. Ideen kan gjerne være på skissestadiet. Det du imidlertid har på plass, er en grundig forretningsplan og god evne til å gjennomføre.

Deling av kunnskap og erfaringer er helt essensielt for at kontorfellesskapet skal fungere best mulig. Din vilje, og evne, til å bidra her er svært viktig.

Du har tilknytning til Rogaland, og løsningen din kan realiseres i Rogaland. Løsningen din er innen inkludering – tiltak som bidrar til arbeidsinkludering, og mindre utenforskap i samfunnet, bærekraftig mat – bærekraftig matproduksjon og initiativ som reduserer matsvinn eller sirkulære verdikjeder – løsninger som bidrar til lavere ressursbruk og økt verdi, samtidig. Produktet, tjenesten eller bedriften kan bære seg selv økonomisk.

Oppfyller du ikke kriteriene? Da er vi nok ikke riktige for hverandre. Det betyr ikke at ideen din er dårlig eller at bedriften ikke har livets rett, bare at du gjør lurt i å se i en annen retning. Lykke til! Kanskje møtes vi igjen på et senere tidspunkt?

Søk om plass.